• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se

  O nama

  Sve je počelo kao hobi, pre nego što sam se i ja rodio, kada je moj otac kao dete sa sela i veliki zaljubljenik u prirodu odlučio da počne da se bavi pčelarstvom nakon dužeg interesovanja za tu oblast. Znanje i iskustvo je skupljao od starijih pčelara iz Šapca, koji su bili tu da nesebično pomognu. Kako je to bio početak devedesetih godina i period kada je svaki dodatni posao dobro došao, kako su mi pričali, moji roditelji su se iznenadili kada im je ovaj hobi, u tom trenutku, doneo čitavih 10 kilograma meda nakon prvog vrcanja.

  Kako nikada ranije nisu videli toliku količinu meda, oduševljenje i uzbuđenje je učinilo svoje i ohrabrilo ih da nastave sa ovim hobijem.

  Ljubav prema pčelarstvu je neraskidivo ojačala i traje i dan danas, nakon toliko godina, kada smo stekli više od 60 košnica i kada se i ja kao njihov sin uključujem u ovaj porodični posao.

  Trenutno se većina naših košnica nalazi u specijalno adaptiranom kamionu koji nam omogućava pokretljivost kako bismo preselili naše pčele na pažljivo odabrana mesta u toku određene sezone.


  Img With Overlay
  Img With Overlay

  U okviru jedne godine, imamo različite paše, pa tako za prvi bagrem selimo naše pčele na planinu Cer, dok za drugi bagrem idemo na planinu Medvednik, a za livadu u okolinu Krupnja. Za lipu odlazimo na Frušku goru, a med od suncokreta i uljane repice dobijamo na severu Vojvodine. Kako nam je kvalitet uvek na prvom mestu, košnice ostavljamo isključivo na proverenim poljoprivrednim posedima, koji se nalaze dalje od gradske sredine.

  Do sada su naši kupci bili uglavnom veći proizvođači koji izvoze svoje proizvode na inostrana tržišta, ali od 2021. godine akcenat stavljamo na izgradnju prepoznatljivosti našeg imena i van pčelarskih krugova i otvaramo ovaj sajt kako bismo omogućili svim zainteresovanima da mogu da nabave med direktno od pčelara.  Img With Overlay  Za sva pitanja možete da nas kontaktirate putem forme na stranici KONTAKT, ili direktno slanjem mejla na info@mojakosnica.com


  Loading...